Kerstactie groot succes!

Datum:

Onderstaande oproep deden we recent en wat geweldig om te zien hoe iedereen op 14 december in actie is gekomen voor de Voedselbank Ommen- Hardenberg!! Dank aan iedereen! RTV OOST heeft hiervan verslag gedaan. 

Voedselbank

 

 

 

 

 

 

 


Voedselbank leerlingen

 

 

 

 

 


Bericht 30 november 2018

Laten we samen delen in tijden van overvloed! 

Om de warme wensen voor anderen te symboliseren vragen we iedereen om zich op vrijdag 14 december te kleden in bijvoorbeeld een warme (kerst)trui, gewoon gekleed maar mooi versierd met kerstslinger. Iets kleins om de kerstgedachte uit te stralen is al voldoende! Die dag willen we producten inzamelen voor de Voedselbank. We gunnen iedereen een kerstdiner en in elk geval voldoende eten.

Iedereen heeft vast thuis wel wat houdbare producten liggen die gemist kunnen worden om te delen met anderen. Bij de mail die verstuurd is, zat een flyer met suggesties. Uw kind kan deze producten meenemen en daardoor ervaren dat ze iets concreets bijdragen aan het leven van anderen. Wij nemen het graag in ontvangst. RTV OOST heeft haar belangstelling voor onze actie kenbaar gemaakt. Ze komen de 14e langs om verslag te doen.