Ik ben Kaily en ik ben 9 jaar en zit in groep 6. Mijn hobby`s zijn: spelletjes doen en spelen met vriendinnen. Naast mijn hobby`s is mijn sport voetbal. Ik wilde graag in het leerling panel omdat ik goed kan overleggen en het leuk vind om het met kinderen over de school te hebben.

Hallo, ik ben Nina en ik ben bijna 10 jaar. Ik zit in groep 6 en hou veel van lezen. Ik wilde graag in het leerling panel, omdat ik de school dan kan helpen. Het is op school wel leuk maar ik ben altijd liever thuis. Ik hoop dat we het nu op school ook leuker kunnen maken.

Ik zit in het leerling panel, omdat het belangrijk vind dat kinderen ook wat mogen beslissen. En omdat we de school wat leuker kunnen maken. We hebben al heel veel ideeën en die gaan we proberen goed uit te voeren. Groetjes Bram.

Ik ben Yorieke en ik zit in groep 8. Ik zit in het leerling panel samen met Bram,Jaëla, Brent, Kaily, Nina en Thomas. Ik ben blij dat ik samen met Bram groep 8 kan vertegenwoordigen. We hebben ook al leuke ideeën in de groep. Dus we hebben een leuk groepje bij elkaar.

Mijn naam is Jaëla. Ik ben 10 jaar en zit in groep 7. Mijn hobby’s zijn: volleybal en pianospelen. Ik wil in het leerling panel graag ervoor zorgen dat de kinderen het leuk vinden op school.

Ik ben Brent. Ik ben 10 jaar en zit in groep 7. Ik zit in het leerling panel, omdat ik het belangrijk vind dat kinderen mee mogen denken over de school.

Hallo, ik ben Thomas. Ik ben 8 jaar en zit in groep 5. Ik zou graag willen dat iedereen blij is op school, want als je blij bent kun je beter leren en vind je het leuk op school. Dit kan bijvoorbeeld doordat de meesters en juffen tussendoor spelletjes met de klassen doen. Ik zal eraan meehelpen dat we in het leerling panel goeie beslissingen zullen nemen.