Meisjesvoetbal

Datum:

Onder stralende, zomerse omstandigheden vond de vervolgronde van het schoolvoetbaltoernooi in District Oost van de KNVB plaats. VV Bruchterveld was dit jaar gastheer.

Wederom in de nieuwe shirts begon de eerste wedstrijd om 13.30 uur. Deze werd nipt verloren. Dominique, die was doorgebroken, werd vlak voor de goal onderuit gehaald, maar de scheidsrechter vond het slechts een doeltrap waard. Deze wedstrijd werd met 1-0 verloren van de tegenstander, Heidepark, uit Lemelerveld.

Gelukkig was er tussendoor voldoende te drinken want de temperatuur liep behoorlijk op. De meegereisde supporters koesterden zich in het zonnetje op het terras.

De volgende tegenstander De Akker kwam uit Gramsbergen. Dit leverde een mooie 1-0 winst op. Daarna was De Dolfijn uit Heino net een maatje te groot, omdat zij op 1-0 kwamen en dit tot het eindsignaal vast wisten te houden. De kans op een finaleplaats was verkeken, maar de leeuwinnen uit Lemele gingen in de laatste wedstrijd de strijd aan. Helaas voor ons werd het 6-0 voor De Linderte uit Dedemsvaart.

Met opgeheven hoofd verlieten de meisjes het veld. Vooral voor de afwezige juf Milou hebben ze zich voor 200% ingezet. Volgend jaar maar weer van start in Ommen en dan zien hoe ver we dan komen.

Op de fotopagina staan bij algemeen een paar foto's.