Komt dat zien!

Datum:

Onder stralende omstandigheden, met wel een straffe wind, werden de voorrondes van het Schoolvoetbaltoernooi 2018 afgewerkt. Het is de meisjes van cbs Ichthus voor het tweede jaar op rij gelukt een finaleplek te veroveren. Fantastisch! Onder de bezielende leiding van juf Milou trad het team 5 keer aan op veld 2. Achtereenvolgens werden de meisjes van De Kardoen 2, Het Palet, St. Bernardus 1, Guido de Bres 2 en de Johan Seckelschool al snel op achterstand gezet.

Je moest goed op blijven letten, want anders was je zo de tel kwijt met het aantal doelpunten. De aanval werd keer op keer ingezet en leidde vaak, na mooi combinatievoetbal, tot prachtige doelpunten. Wat een voetbaltalent loopt er ook dit jaar weer in Lemele rond. Dat belooft wat voor de toekomst van Dames 1!  

De finale wordt vanavond,13 april, om 18.15 uur in Ommen gespeeld. Tegenstander is de St. Willibrordusschool. Die finale staan we voor het eerst in onze nieuwe shirts op het veld!! De winnaar kan zich opmaken voor een wedstrijd op 9 mei (in de vakantie) op de velden van V.V. Bruchterveld.  

De jongens zaten in een poule waarvan de tegenstanders soms letterlijk een maatje te groot waren. Ondanks alle tactische/ technische aanwijzingen van meester Floris en de aanmoedigingen langs de kant, moesten ze steeds het hoofd buigen. Ze mochten, na de strijd om de 3e en 4e plaats, uiteindelijk de beker (4e prijs) in ontvangst nemen. Klasse gedaan jongens! Laat volgend jaar maar zien hoe jullie in alle opzichten 'gegroeid' zijn.  

Dank aan alle supporters die onze jongens en meisjes zo fanatiek hebben aangemoedigd. We zien jullie graag vrijdag de 13e om 18.15 uur weer terug op de sportvelden van Ommen! 

8 voetbal