We zijn weer begonnen! Update

Datum:

Op maandag 4 september gingen de schooldeuren weer open. Fijn om iedereen weer te zien en te spreken. Om 08.30 uur begonnen we het schooljaar gezamenlijk in het speellokaal. Daar stond ranja, koffie en thee klaar. Wat een gezellige drukte was het! 

Daarna gingen de leerlingen met hun (nieuwe) meester of juf naar de klas. Voor ouders/ verzorgers was het een mooie gelegenheid om ook even een kijkje in de groep te nemen, kennis te maken met de leerkracht en te zien waar zijn/haar kind zit.

Deze ochtend was ook het kriebelteam weer present. Er zijn door hen geen luizen/ neten gesignaleerd en dat is goed nieuws.  

De eerste paar dagen van het schooljaar stonden grotendeels in het teken van groepsvormende activiteiten. Ook maakten de nieuwe maatjes kennis met elkaar. Op woensdagochtend 6 september vond de afsluiting plaats van de introdagen.

De eerste 7 albums met activiteiten staan online op de fotopagina bij Algemeen. De groepsfoto's staan op de desbetreffende pagina's onder Kinderen. Hieraan worden binnenkort de groepsberichten toegevoegd.

Het team van cbs Ichthus wenst iedereen die zich bij onze school betrokken voelt een heel fijn en leerzaam schooljaar toe!

ZELF KUNNEN SAMEN LEREN:
daar staan we voor en daar gaan we voor.