Irma Brinkhof, verpleegkundige, is namens de GGD verbonden aan onze school. Zij is bereikbaar via i.brinkhof@ggdijsselland.nl of via 088-4430702. 

U kunt bij haar terecht wanneer u vragen heeft over (op)voeding of andere zaken die te maken hebben met de ontwikkeling van uw kind. Irma neemt dan z.s.m. contact met u op. Haar werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Vanaf dit schooljaar is het maandelijkse spreekuur van de GGD komen te vervallen. Het aanbod vanuit de Jeugdgezondheidszorg ziet er nu als volgt uit:

► Als uw kind 5 of 6 jaar oud is
Dit onderzoek wordt opgesplitst in twee delen. De doktersassistente, mevrouw Jos den Daas, komt eerst op school voor een ogen- en gehoortest. Op een later moment worden u en uw kind uitgenodigd op het consultatiebureau voor het tweede deel van het gezondheidsonderzoek door de jeugdverpleegkundige.

► Als uw kind 10 of 11 jaar oud is
Tijdens dit onderzoek meet de doktersassistente op school de lengte en het gewicht van uw kind. U vult als ouder van tevoren een vragenlijst in en kunt daarin ook zelf vragen stellen, bijvoorbeeld over groei, ontwikkeling, gedrag en opvoeding. Hierover wordt dan contact met u opgenomen.

► Als uw kind in groep 8 zit
In groep 8 geeft de doktersassistente, aan de hand van een bepaald thema, voorlichting op school over gezonde leefstijl.

Hier leest u de meest actuele informatie van de GGD.