• Februari groep 7/8

  25 februari 2020

  In de afgelopen periode hebben de kinderen uit groep 7 en 8 zich gebogen over verschillende cito toetsen. Maar daarnaast hebben ze ook veel uitstapjes gehad. Zo hebben ze een gastles gehad van bureau Halt over jeugdcriminaliteit, hebben de kinderen meegedaan met het VOMOL (veilig omgaan met opvallend landbouwverkeer) project, een workshop hacken en een dansworkshop gevolgd. Al met al een vol programma!
  Daarnaast heeft groep 8 een kijkje kunnen nemen op het Vechtdal College in Ommen en het Reggesteyn in Nijverdal. De kinderen hebben het advies gekregen en zij kunnen zich opmaken voor de laatste periode op de basisschool.
  Na de voorjaarsvakantie gaat groep 7 naar groep 6, zodat groep 8 alleen zit bij de laatste activiteiten van dit schooljaar.

 • Groep 7/8

  12 december 2019 | Modified on 12 december 2019

  Vanaf dit schooljaar werken wij met chromebooks. Naast dat we rekenen volledig op ons chromebook doen, zetten we ze ook in bij andere lessen.
  Zo zijn wij nu druk bezig met ons onderzoek van Blink: fantastische families. De kinderen hebben alleen of in tweetallen een bekende familie uitgezocht, waar ze meer over te weten willen komen. Uiteindelijk maken ze hier een muurkrant van.
  Ook hebben we een heel gezellig sinterklaasfeest in de klas mogen vieren, wat zijn er mooie surprises gemaakt. Nu werken we toe naar de kerstviering. We gaan eerst samen eten in de klas en de kerstviering eindigt met een markt.
  In januari staan de citotoetsen weer op het programma en dan brengt groep 8 ook een bezoek aan het Vechtdal College.