Leerling Panel in actie voor de Voedselbank!

De kinderen van het Leerling Panel stellen zich hieronder voor:

Ik ben Lindy, 9 jaar en ik zit in groep 6. Ik woon met mijn vader, moeder, broer, zus, broertje en ik zelf. Ik ben heel creatief en hou daar ook veel van. Ik ga met plezier naar school, maar als we vrij hebben verveel ik me ook niet ik heb altijd wel een leuk idee om te doen! Mijn eerste keer in het leerlingenpanel vond ik wel erg leuk. De eerste keer In het leerlingenpanel vond ik dat we ook goeie dingen hebben overlegt. En... ik hou ook van koekjes bij de thee! 
Ik ben Sem, ik ben bijna 12 jaar en ik zit in groep 8. Ik zit in het leerlingen panel omdat ik het leuk vind om samen met het team dingen te bedenken en uit te voeren.

Ik ben Nina, (bijna) 11 jaar en zit in groep 7. Ik vind het leuk om te lezen en daarom vind ik het nooit erg als we in de ochtend gaan lezen, maar het leukste van school vind ik het buitenspelen. Dit is mijn tweede jaar in het leerlingpanel en ik vind het leuk om mee te beslissen.

Vorig jaar wou ik super graag in het leerling panel. Toen zat ik er ook nog eens in dat vond ik super leuk. We hebben overlegd dat je twee jaar in het leerling panel mocht. Dus ik zit er nog een jaar in, daar ben ik heel blij mee. Ik hoop dat we nog een heleboel dingen gaan bereiken met het leerling panel. Groetjes Kaily

Ik ben Merel. Mijn hobby's zijn knutselen, majorette en voetbal. Ik wou graag in het leerling panel, omdat ik graag de school wou helpen en wil dat er goede regels komen.

20181106_125701

Ik ben Romy, 11 jaar en mijn hobby’s zijn voetbal, dansen & bakken. Mijn lievelingskleur is paars. Later wil ik graag danseres of prof voetbalster worden. Ik zit in het leerlingenpanel, omdat ik vind dat ik best snel op ideeën kan komen. Dat is handig en ik vind het ook heel leuk om in het leerlingenpanel te zitten.

Ik ben Jaëla, 11 jaar en ik woon in Lemele. Ik zit op voetbal en dansen. Ik zit in het leerlingenpanel, omdat ik het heel belangrijk vind om wat voor de school te doen en ik vind het heel interessant. Ik wil later ook graag in de politiek.

Ik ben Sem en ik ben 11 (bijna 12) jaar oud en ik zit in groep 8. Ik zit in het leerlingen panel omdat ik het leuk vind om samen met het team dingen te bedenken en uit te voeren. Ik ga mijn best doen om er een mooi schooljaar van te maken.

Ik ben Brent, ik ben 11 jaar en ik zit in groep 8. Ik zit in het leerlingenpanel omdat ik het goed vind dat kinderen ook mee mogen beslissen over de school, want soms weten leraren niet wat kinderen ervan vinden. Ook ben ik bij elke vergadering de notulist.Dit is mijn tweede jaar in het leerlingenpanel.

20181106_125223

U ziet en leest het: ons Leerling Panel is actief en volop in beweging!!